Velkommen til kennel Arachun

Følg os på Facebook- søg efter gruppen 'Kennel Arachun'

Vores planer for 2019 - se mere under 'hvalpe' og 'L-kuld'.

21. juni 2019 - Fuji er gået i løb og skal parres i nærmeste fremtid. Vi har måttet finde en ny hanhund, læs mere om ham under 'L-kuld'.
 

Vi har desuden sagt farvel til Arachuns Aya og Akira som begge gik bort i foråret. I er savnet og elsket.

 

8. marts 2019 - Nu har vi fundet en kombination til næste parring, det bliver vores egen Fuji og den svenske han Coffee:

2. januar 2019 - Alle vores hvalpe er nu flyttet hjemmefra. Her er de med deres nye familier:

27. december 2018 - K-kuldet er 8 uger gamle, og der er nye portrætter under 'hvalpe' og 'K-kuld'. Der er nye billeder under 'fotos'. Her er det Kimiko, en af pigerne:

20. december 2018 - K-kuldet er 7 uger gamle, og der er nye portrætter under 'hvalpe' og 'K-kuld'. Der er nye billeder under 'fotos'. Her fra kennel Arachun ønsker vi Glædelig Jul til alle med vores årlige julekort:

13. december 2018 - K-kuldet er nu 6 uger gamle, og der er nye billeder under 'fotos'. Der er nye portrætbilleder under 'hvalpe' og 'K-kuld'. Her er det en af tæverne, Kitsune:

7. december 2018 - K-kuldet er nu 5 uger og 1 dag gamle. Der er nye billeder under 'fotos'. Nye portrætbilleder under 'hvalpe' og 'K-kuld'. Her er det en af hannerne, Kamina:

29. november 2018 - Kawaikuldet fylder 4 uger og har fået portrætbilleder under 'hvalpe' og 'K-kuld'. Der er nye billeder under 'fotos'. Her er det den ene han, Kurojaki:

24. november - I dag flyttede hele J-kuldet hjemmefra. Her er de med deres nye familier:

23. november 2018 - J-kuldet er 8 uger gamle, og flytter alle 3 i morgen. Der er nye billeder af dem under 'fotos'. Her er tæven, Jaric:

22. november 2018 - Kawai-kuldet er nu 3 uger gamle og der er nye billeder under 'fotos'. Her er det en af dem, som nysgerrig betragter kameraet: